3 Eylül 2026, Perşembe | 13:59:14


Antalya'da kanyon kenarında yaşanan olayda Fransız turist uzun süre bekledi
Tarih: 02-09-2026 07:52:25 Güncelleme: 02-09-2026 07:52:25 + -


Antalya Muratpaşa'da Kadınyarı Kanyonu'nda Kemal U.'nun demir korkulukların arkasına geçmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayı gören Fransız turist Nadia, yaklaşık 3 saat boyunca bölgede kalarak şahsı ikna etmeye çalıştı.

Paylas Facebook Twitter WhatsApp Telegram E-posta Tarih: 02-09-2026 07:52

Antalya'da kanyon kenarında yaşanan olayda Fransız turist uzun süre bekledi

Antalya Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Kadınyarı Kanyonu'nda dün saat 14.00 sıralarında Kemal U. (33), yaklaşık 30 metre yükseklikteki demir korkulukların arkasına geçti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri güvenlik önlemi alarak çevrede şerit çekti ve Kemal U.'yu ikna etmeye çalıştı.

Olay yerinden geçen Fransız turist Nadia, durumu görerek yaklaşık 3 saat boyunca kanyonun yanındaki merdivenlerde bekledi. Kemal U.'ya el sallayarak ve konuşarak ikna etmeye çalışan turist, polisin çalışmalarını endişeyle izledi.

Nadia, olaydan etkilendiğini belirterek, "İntihar etmek istediğini düşündüm ve gitmek istemiyorum. Onun ne olacağını bilmek istiyorum. Her şey yoluna girene kadar buradan ayrılmayacağım" dedi. Kemal U. ile konuşarak yardım teklif ettiğini ancak şahsın kimseyi dinlemediğini ifade etti.

Yaklaşık 3 saat süren bekleyişin ardından Kemal U. polis ekiplerinin iknasıyla bulunduğu yerden indirildi. Tedbir amaçlı sağlık ekiplerine teslim edilmek üzere ambulansa götürülürken, Fransız turist de yanına giderek durumunu sordu. Kemal U., sağlık kontrolü için hastaneye sevk edildi.


KaynakHaber Merkezi1okunma

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI