Çeşme Paşalimanı sahilinde denizden gelen yüzlerce köpük kutu kıyıda kirlilik oluşturdu. Rüzgar ve dalgalarla taşınan atıklar, bölge sakinleri ve tatilcilerin dikkatini çekti.
Çeşme'nin Paşalimanı sahilinde denizden gelen yüzlerce köpük (strafor) kutu karaya vurdu. Kutular sahil şeridi boyunca geniş bir alana yayılarak deniz ve kıyıda kirlilik oluşturdu.
Rüzgar ve dalgaların etkisiyle kıyıda biriken atıklar, bölgedeki vatandaşlar ve tatilciler tarafından fark edildi. Bu durumun deniz ekosistemi için de risk oluşturduğu belirtildi.
Sahil boyunca görülen kirliliğe tepki gösteren çevre sakinleri, yetkililerden kirliliğin kaynağının belirlenmesini ve temizlik çalışmalarının başlatılmasını talep ediyor.
KaynakHaber Merkezi