Tuzla Anadolu OSB'de iş sağlığı doktoru B.A. bıçaklandı. Saldırıyı gerçekleştiren S.A. intihar girişiminde bulundu ve hastaneye kaldırıldı.
İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, pazartesi günü saat 09.00 sıralarında Tuzla Aydınlı Mahallesi'ndeki Anadolu Organize Sanayi Bölgesi'nde bir olay meydana geldi.
OSB'de iş sağlığı doktoru olarak görev yapan B.A., bıçaklı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan B.A., olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis ekipleri tarafından başlatılan inceleme sonucunda, saldırıyı daha önce Anadolu Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan ve psikolojik rahatsızlığı olduğu belirlenen S.A.'nın gerçekleştirdiği tespit edildi.
Şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ederken, S.A.'nın sahil bölgesinde intihar girişiminde bulunduğu belirlendi. Bulunduğu yer tespit edilerek sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü ve tedavi altına alındı.
KaynakHaber Merkezi