Gaziosmanpaşa'da düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı konserinde Yıldız Tilbe sahne aldı. Yaklaşık 200 bin kişiyle İstiklal Marşı söylendi.
İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü kapsamında Yıldız Tilbe konseri düzenlendi. Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı’ndaki etkinliğe Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yıldız Tilbe, konserinde en sevilen şarkılarını seslendirdi. Konser öncesinde DJ performansıyla katılımcılar eğlendi. Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz, Yıldız Tilbe’ye çiçek takdim etti.
Konser sırasında Yıldız Tilbe, yaklaşık 200 bin kişiyle birlikte İstiklal Marşı’nı söyledi. Karadeniz, konuşmasında 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak, Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitleri rahmetle andı. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini iletti ve yerel yönetimlerin Türkiye Yüzyılı hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.
KaynakHaber Merkezi1okunma