2 Eylül 2026, Çarsamba | 11:34:06


Fenerbahçe'deki loca krizi ve Acun Ilıcalı'nın yanıtı
Tarih: 02-09-2026 08:30:39 Güncelleme: 02-09-2026 08:30:39 + -


Fenerbahçe'deki loca kullanımıyla ilgili tartışmalar sürüyor. Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'ın iddialarına sosyal medyadan yanıt verdi. Ilıcalı, yapılan açıklamaları algı operasyonu olarak nitelendirdi.

Paylas Facebook Twitter WhatsApp Telegram E-posta Tarih: 02-09-2026 08:30

Fenerbahçe'deki loca krizi ve Acun Ilıcalı'nın yanıtı

Fenerbahçe'de loca kullanımıyla ilgili yaşanan kriz devam ediyor. Kulüp, loca kullanımı hakkında verilen tedbir kararının hukuka aykırı olduğunu belirtti. Ayrıca, locaya gelenlerden ikisinin Passolig sahibi olmadığı, iki kişinin ise Galatasaray taraftarı olduğu iddia edildi.

Bu iddialara Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yanıt verdi. Ilıcalı, Aziz Yıldırım'ın daha önce mahkeme kararıyla yalanladığı iddialarını yeniden gündeme getirdiğini ifade etti. Ayrıca, bahsedilen Galatasaray Passoliglerinin, mahkeme kararını uygulamak üzere stada gelen avukat ve görevli polis memurlarına ait olduğunu belirtti.

Ilıcalı, Fenerbahçe'nin resmi sitesinin kullanılarak kendisinin hedef alındığını ve tribünlerin kışkırtılmaya çalışıldığını söyledi. Konuyla ilgili hukuki ve idari detayları içeren kapsamlı açıklamayı gün içinde yapacağını duyurdu.


KaynakHaber Merkezi3okunma

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI