3 Eylül 2026, Perşembe | 06:52:37


Bartınlı gençler U15 Türkiye Şampiyonası'nda şampiyon oldu
Tarih: 02-09-2026 15:58:29 Güncelleme: 02-09-2026 15:58:29 + -


Bartın Belediyesi Klasik Yay Bayan Takımı, Düzce’de düzenlenen U15 Türkiye Şampiyonası’nda 40 takım arasından birinci olarak Türkiye şampiyonu oldu ve 1982 puanla Türkiye rekoru kırdı.

Paylas Facebook Twitter WhatsApp Telegram E-posta Tarih: 02-09-2026 15:58

Bartınlı gençler U15 Türkiye Şampiyonası'nda şampiyon oldu

Bartın Belediyesi Klasik Yay Bayan Takımı, Düzce’de gerçekleştirilen U15 Türkiye Şampiyonası’nda önemli bir başarı elde etti. Beren Gül Erenler, Zeynep Ece Karakoyun ve Zeynep Alya Şahin’den oluşan takım, 1982 puanla Türkiye rekoru kırarak şampiyonluk kazandı.

Toplamda 40 takımın yarıştığı organizasyonda Bartınlı gençler, rakiplerini geride bırakarak Türkiye şampiyonu oldu. Antrenör Emrah Şenkal yönetiminde hazırlanan sporcular, elde ettikleri dereceyle Bartın’ın adını duyurdu.

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, genç sporcuları ve antrenörünü başarılarından dolayı tebrik etti. Yalçınkaya, gençlerin önemli bir başarıya imza attığını ve şampiyonluğun Bartın’da büyük gurur yarattığını ifade etti.


KaynakHaber Merkezi3okunma

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI