3 Eylül 2026, Perşembe | 22:57:38


Kahramanmaraş'ta pompalı tüfekle eş cinayeti ve intihar
Tarih: 03-09-2026 20:52:06 Güncelleme: 03-09-2026 20:52:06 + -


Kahramanmaraş'ta Tevfik Bağrıaçık, eşi Dilek Bağrıaçık'ı pompalı tüfekle öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Paylas Facebook Twitter WhatsApp Telegram E-posta Tarih: 03-09-2026 20:52

Kahramanmaraş'ta pompalı tüfekle eş cinayeti ve intihar

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Mercimektepe Mahallesi'nde akşam saatlerinde yaşanan olayda, Tevfik Bağrıaçık ile eşi Dilek Bağrıaçık arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından Tevfik Bağrıaçık, yanında getirdiği pompalı tüfekle eşine ateş etti. Ardından aynı silahla kendini vurarak intihar etti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde her iki kişinin de yaşamını yitirdiği belirlendi. Çiftin dört çocukları bulunuyor.

Cenazeler, incelemelerin tamamlanmasının ardından Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


KaynakHaber Merkezi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI